www.hazretimehdi.com
ana sayfa- site haritası
 
 

 

İnsanların çoğu bilmiyor, ancak Allah kıyameti Hz. Mehdi (as) için durduruyor



Hadiste, ‘Dünyadan bir gün bile kalsa, Allahu Teala o günü uzatıp benim ehli beytimden birisini (Hz. Mehdi (as)’ı), dünyaya hakim kılmak için gönderecektir.’ buyurulmuştur. (El-kavlu’l muhatasar fi alamet-il mehdiyy-il muntazar, Hadis no 37)


ADNAN OKTAR:Resulullah (sav) ferman etti, “Dünyadan bir gün bile kalsa” kıyamet kopmaya bir gün bile kalsa Allahu Teala kıyameti durdurup, o günü uzatıp benim ehli beytimden Muhammed Mehdi (as)’ı dünyaya hakim olmak için gönderecektir buyurmuştur. Dünyaya. Allah, Mehdi (as) için kıyameti durduruyor. Kıyametin ertelenmesine vesile olan bir insana insanlar düşman oluyor, 313 kişi kadar kalıyorlar. Hapsediliyor. Darp ediliyor, hakaret görüyor, 313 kişi kalıyor. Başka talebesi yok. Ama kıyamet de onun sebebiyle durduruluyor. Dünyanın haberi yok daha ondan. Onun yüzü suyu hürmetine devam ettiriyor Allah dünyayı, dünyanın da ondan haberi olmadığı gibi bir de düşmanlık yapıyorlar.
 

 
 

ANA SAYFA - SİTE HARİTASI

Yazar Hakkında - Diğer Siteler

Bu sitede yayınlanan tüm materyali, siteyi referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin kopyalayabilir ve çoğaltabilirsiniz. www.hazretimehdi.com

TÜRKÇE KURAN-I KERİM - BİZE DESTEK OLUN - HADİS KÖŞESİ