www.hazretimehdi.com
ana sayfa- site haritası
 
 

 

Sosyal adalet Hz. Mehdi (as)'ın görevidir



‘Ümmetimden Mehdi çıkacaktır. Allah-u Teala hazretleri, insanları zengin kılmak için onu gönderecektir. O zaman ümmetim nimetlenecek, hayvanlar bolluk içinde ve arzın nebatatı çok fazla olacak, Hz. Mehdi, insanlara eşit şekilde bol bol mal dağıtacaktır.’ (El-kavlu’l muhatasar fi alamet-il mehdiyy-il muntazar, Hadis no 30)

 

ADNAN OKTAR:“Ümmetimden Mehdi çıkacaktır.” diyor Resulullah (sav). “Allah-u Teala hazretleri, insanları zengin kılmak için onu gönderecektir” diyor, bütün dünyayı zengin kılmak için gönderecek, fakir kalmıyor. Herkes zengin oluyor, zengin olmayacak tek bir fert kalmayacak diyor Peygamberimiz (sav). “O zaman ümmetim nimetlenecek, hayvanlar bolluk içinde ve arzın nebatatı çok fazla olacak,” hem ürün çok fazla oluyor, hem hayvan sayısı çok fazla oluyor. “Hz. Mehdi, insanlara eşit şekilde bol bol mal dağıtacaktır.” Karl Marx bunları okuyunca beğenmiş, hoşuna gitmiş? Ne yapsın? Ben de, demiş, Mehdi olayım. Ama ne tarz Mehdi? Şeytani Mehdi olayım, demiş ve deccal olarak ortaya çıkmış. Gerçek Mehdi (as)’ı etkisiz kılmak için, Mehdi (as)’ın yapacağı görevi kendi üstüne almaya kalkmış. Halbuki ne diyor rivayette? “Hz. Mehdi, insanlara eşit şekilde bol bol mal dağıtacaktır.” Sosyal adalet Mehdi (as)’ın görevidir.
 

 
 

ANA SAYFA - SİTE HARİTASI

Yazar Hakkında - Diğer Siteler

Bu sitede yayınlanan tüm materyali, siteyi referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin kopyalayabilir ve çoğaltabilirsiniz. www.hazretimehdi.com

TÜRKÇE KURAN-I KERİM - BİZE DESTEK OLUN - HADİS KÖŞESİ