www.hazretimehdi.com
ana sayfa- site haritası
 
 

 

Hz. Mehdi (as) devrinde sadece müminler değil herkes zengin olacak, barajlarla yağmurun boşa gitmesi engellenecek



Onun devrinde, ümmetin gerek iyileri ve gerekse de kötüleri, misli asla görülmemiş şekilde, pek çok nimetlere sahip olacaktır. Çok yağmur yağmasına rağmen bir damlası bile boşa gitmeyecek, toprak bir tek tohum istemeden verimli ve bereketli olacaktır. (El-kavlu’l muhatasar fi alamet-il mehdiyy-il muntazar, Hadis no 15)

 

ADNAN OKTAR: Yani sırf Müslümanlar değil, komünistler, dinsizler, imansızlar da zengin oluyorlar. Hepsine para dağıtılıyor, imkan dağıtılıyor. Yani herkese iyi muamele yapılıyor, sırf Müslüman’a değil. İnsan ayrımı yapılmıyor, gayri Müslimler’e de, hepsine.“Çok yağmur yağmasına rağmen bir damlası bile boşa gitmeyecek.” Ne yapılır? Baraj. Ne yapılır? Sulamada kullanılacak. Sular akıp gitmeyecek. Ahir zamanda bu oluyor mu? Sular zayi oluyor mu? Olmuyor. Ne yapılıyor? Barajda toplanıyor. Ne zaman oldu bu? Ahir zamanda oldu. Daha önce var mıydı? Yoktu. Ahir zamanın bir özelliği demek ki suyun bir damlasının bile boşa gitmeyeceği şekilde tedbir alınması. Su bentleri yapılıyor, barajlar yapılıyor, inşaAllah.
 

 
 

ANA SAYFA - SİTE HARİTASI

Yazar Hakkında - Diğer Siteler

Bu sitede yayınlanan tüm materyali, siteyi referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin kopyalayabilir ve çoğaltabilirsiniz. www.hazretimehdi.com

TÜRKÇE KURAN-I KERİM - BİZE DESTEK OLUN - HADİS KÖŞESİ