www.hazretimehdi.com
ana sayfa- site haritası
 
 

 

Hz. Mehdi (as)'ı müjdeleyecek olan sarıklı kişi



 

Hz. Mehdi, çıkarken başında bir sarık olacak ve bir münadi, ‘Bu, Allahın halifesi olan Mehdi’dir, ona uyunuz’ şeklinde nida edecektir.

(El-kavlu’l muhatasar fi alamet-il mehdiyy-il muntazar, Hadis no 23)

 

ADNAN OKTAR:Raviler nasıl yapmışlar; “başında sarık olacak ve bir münadi” demişler. “Ve”yi ekleyince ne oluyor? Başka bir şekle gelmiş oluyor. Halbuki hadisin orijinali şöyle, “Hz. Mehdi (as) çıkarken, başında sarık olacak bir münadi”, konuşan bir kişi, hitap eden bir kişi, “‘Bu, Allahın halifesi olan Mehdi’dir, ona uyunuz’ şeklinde nida edecektir.” Hz. Mehdi (as)’ı müjdeleyecek. Kimdir bu? Şeyh Nazım Kıbrısi Hazretleri. Dünyada en güzel sarık onda. En hakiki sarık onda. Öbürleri sarık değil. Onlar sarığa benzetmeye çalışıyorlar, onların hiçbiri sarık değildir. Ve Şeyh Ahmet Yasin Hazretleri. Ve Şeyh Ahmet Yasin Hazretleri. Bakın çok önemli bir insandır. Ahir zamanın önemli bir eşhası mühimmesidir. Şeyh Ahmet Yasin Hazretleri çok mühim bir eşhastır. Altını çizerek söylüyorum, ehemmiyetine binaen söylüyorum. Şeyh Ahmet Yasin Hazretlerini herkes çok iyi koruyup kollasın, sahip çıksın. Deccal ve taraftarları ona saldırmaya kalkıyorlar. Allah ona saldırmaya kalkan deccal taraftarlarına hidayet versin, hidayet vermezse helak etsin Cenab-ı Allah. Helak etsin Allah, helak etsin.

“Hz. Mehdi, çıkarken başında bir sarık olacak ve bir münadi, ‘Bu, Allahın halifesi olan Mehdi’dir, ona uyunuz’ şeklinde nida edecektir.” Uyaracak insanları. Falan kişi Mehdi’dir, ona uyunuz. Hatırlatacak, insanları uyaracak. 
 

 
 

ANA SAYFA - SİTE HARİTASI

Yazar Hakkında - Diğer Siteler

Bu sitede yayınlanan tüm materyali, siteyi referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin kopyalayabilir ve çoğaltabilirsiniz. www.hazretimehdi.com

TÜRKÇE KURAN-I KERİM - BİZE DESTEK OLUN - HADİS KÖŞESİ