www.hazretimehdi.com
ana sayfa- site haritası
 
 

 

Deccal, Hz. Mehdi (as)'ı insanların gözünde bambaşka göstereceği için Hz. Mehdi (as)'ın cemaati küçük olacak



Hz. Mehdi’ye, aralarında kadınların da bulunduğu 314 kişi biat edecek ve her zalim onun karşısında mağlup olacaktır. Zamanı o kadar adil olacak ki, kabirdeki ölüler, dirilere imrenecektir. Bu durum, 7 sene devam ettikten sonra artık yerin altı, yerin üstünden hayırlı olacaktır.

(El-kavlu’l muhatasar fi alamet-il mehdiyy-il muntazar, Hadis no 27)

ADNAN OKTAR:Demek ki hanımlardan talebeleri de olacak Mehdi (as)’ın. Peygamberimiz (sav) söylüyor. “Aralarında kadınların da bulunduğu 314 kişi.”  Ahir zamanda yaklaşık 300 kişilik bir küçük cemaat Hz. Mehdi (as) cemaati. Şimdi bu, bir nefret veya öfke olmadan bir cemaatin böyle küçük olması mümkün olur mu? En ufak bir cemaatin bile binlerce on binlerce taraftarı oluyor. En ufak bir cemaatin bile en az yüz bin, iki yüz bin taraftarı olur. En küçük cemaatin bile. Demek ki Hz. Mehdi (as)’a karşı müthiş bir öfke, müthiş bir reaksiyon olacak. Deccal insanların gözünde onu bambaşka göstermeye çalışacak. Böyle dinsiz, mürted gibi gösterecek. Hatta diyor ki Peygamberimiz (sav); “Şehirdeki büyük alim, o devrin yobazı, halka açıklamada bulunacak, ‘bu mürted oldu, dinsiz oldu, bizim dinimizi değiştirmeye kalkıyor, fitnecidir, dikkatli olun ve ondan uzak durun’ diye halkı uyaracak” diyor Peygamberimiz (sav). İmam-ı Rabbani Mektubat’ında uzun uzun bu hadisi belirtiyor.

Ama diyor ki Peygamberimiz (sav), “her zalim onun karşısında mağlup olacaktır.” Her zalim, her deccal taraftarı mağlup olacak diyor. Mutlaka yeniyor. Nasıl yeniyor? Fikren.

“Zamanı o kadar adil olacak ki”, o kadar adaletli olacak ki, “kabirdeki ölüler, dirilere imrenecektir.” Yani, keşke biz de canlansak da, Allah can verse de onlar arasında bulunsak diye imrenecekler diyor Peygamberimiz (sav).

Ama bakın bu çok acayiptir. Bediüzzaman da diyor. Sayıları 314. Kardeşim bak, dünyanın en iyi insanı Mehdi (as), talebeleri dünyanın en iyi insanları o devirdeki fitnenin şiddetine bak, deccaliyetin şiddetine bak, 300’ün üstüne sayıları çıkamıyor küfrün şiddetinden, münafıklığın şiddetinden, delaletin şiddetinden sayısı artmıyor. Küçük, çok küçük kalıyor sayısı artmıyor. Mesela Peygamberimiz (sav) diyor ki, “Sayıları Bedir savaşçıları adedince” diyor. Bedir’de kaç kişiydiler? 313 kişi. Çok acayip. Bedir’dekiler, Talut’la nehri geçenler kaç kişi? 313 kişi.

 

 
 

ANA SAYFA - SİTE HARİTASI

Yazar Hakkında - Diğer Siteler

Bu sitede yayınlanan tüm materyali, siteyi referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin kopyalayabilir ve çoğaltabilirsiniz. www.hazretimehdi.com

TÜRKÇE KURAN-I KERİM - BİZE DESTEK OLUN - HADİS KÖŞESİ